Elsevier

Als freelance redacteur een column over consumentenrecht, maar ook interviews en reportages (geldzaken en vastgoed) voor Elsevier. Zorgvuldig & uitdagend werk!

DNB Magazine

Als freelance redacteur bij DNB Magazine interview ik vele prominenten en verzorg gedegen achtergrondreportages over financiële onderwerpen. READ MORE, p4 Risico’s private equity.

Finesses

Finesses, het magazine voor preferred banking klanten bij Fortis Bank. Als freelance redacteur schrijf ik reportages gericht op deze doelgroep.

Internationaal Ondernemen

Vaste rubriek ‘Zakenlunch’ in Internationaal Ondernemen (Min. EZ). Hamvraag: hoe lunch je in verre oorden? Bijzaak? Nee. Smakken bij je Spaanse stierenballen blijkt cruciaal voor de handel…

Gidsen

Gidsen vereisen accuratesse. Gedetailleerd werk: als het zwart-op-wit staat, is het waarheid. Dat geldt voor alle gidsen, en zeker ook voor beschrijvingen in reisgidsen.

Bijlagen

Kleine boekjes als bijsluiter bij een uitgave, u kent ze misschien wel. Als eindredacteur is het een mooie uitdaging om een SUPER bijlage af te leveren. READ MORE: Ariadne Kastenboekje.

Pharmaceutisch Weekblad

Het Pharmaceutisch Weekblad (uitgever KNMP) is hét vakblad voor professionals in de farmacie. Met veel passie en professie interview ik (met name) apothekers voor vaste rubrieken en reportages.

Vloeren en wanden magazine

Vloeren en wanden: dat is waar dit magazine om draait. Ontwikkelingen en trends op interieur gebied gaan snel, dus werd het magazine regelmatig gerestyled. Dat deed Ilse.

Oranje Nassau Museum

Mijn basis ligt in Kunstgeschiedenis (RU Leiden) en Massacommunicatie (VU) ik startte als (eind)redacteur bij het Oranje Nassau Museum. Musea hebben nog steeds mijn belangstelling.